Logopediste Jennifer Koenen

Jennifer is in 2000 afgestudeerd als logopediste aan de Hogeschool van Utrecht. Van 2005 tot 2009 was zij praktijkhouder in Badhoevedorp. Vanaf 2009 is zij praktijkhouder van Logopediepraktijk Osdorp.

Tijdens haar studie heeft zij ervaring opgedaan in het speciaal onderwijs, waar zij werkte met zeer moeilijk opvoedbare kinderen. Jennifer heeft verschillende nascholingscursussen gevolgd (zoals Metaphon, Hodson & Paden en Oromyofunctionele Therapie) en heeft zich gespecialiseerd in articulatie en jonge kinderen die niet of nauwelijks spreken.

Daarnaast behandelt Jennifer ook veel taalstoornissen en heeft ze de cursus Hanen en Hanen More Than Words gedaan, gericht op het begeleiden van ouders met kinderen met een stoornis in het autistisch spectrum of moeilijkheden in de sociale communicatie om de interactie met hun kind te verbeteren, algemeen geaccepteerde manieren van communiceren te bevorderen, sociale aansluiting aan te moedigen en het taalbegrip van hun kind te verbeteren.

Ook heeft Jennifer de cursus Floortime gedaan. Dit is een ontwikkelingsgericht model om op een andere manier te kijken en werken met jonge kinderen met autisme, gedrags- en/of ontwikkelingsachterstand.

Jennifer werkt op maandag, woensdag en vrijdag op vestiging Meer en Vaart.

Stuur Jennifer een e-mail