Verwijzing en aanmelding

Voor een logopedische behandeling heeft u een verwijzing nodig van een huisarts of specialist (KNO-arts, kinderarts, neuroloog), tandarts of orthodontist. Aanmelden doet u via het formulier hieronder.

Na de aanmelding wordt u op de wachtlijst geplaatst en vervolgens opgeroepen door één van onze logopedisten. Momenteel zetten we uitsluitend cliënten op de wachtlijst uit Osdorp (postcode 1068 en 1069).

Behandelovereenkomst 

Met elke cliënt (of zijn of haar ouders/verzorgers) gaan wij een behandelovereenkomst aan. Deze wordt tijdens de eerste afspraak met u doorgenomen en ondertekend. Lees de behandelovereenkomst (pdf).

Aanmelden

Om u of uw kind aan te melden, verzoeken wij u het formulier hieronder zo volledig mogelijk in te vullen. Als dit niet lukt, kunt u zich ook telefonisch aanmelden (telefoonnummers vind u op de contactpagina). Let op: als u een kind aanmeldt, vul dan de gegevens van het kind in.

Aanmeldformulier

NAW gegevens
Persoonlijke gegevens
Aanmelding
Verwijzing
Voorkeursdagen*
Ik geef Logopediepraktijk Osdorp toestemming om gegevens over mij/mijn zoon/dochter te verwerken in het kader van de te verlenen zorg.*
Wij reageren binnen 3 werkdagen op uw aanmelding.

* Deze velden zijn verplicht

Handige informatie